MURAT ÜÇER 28 ŞUBAT PERŞEMBE GÜNÜ BAHÇEŞEHİR ÜNİVERSİTESİNDE SUNUM YAPACAKTIR.

Murat Üçer’in uzun zamandır üzerinde çalıştığı MAKRO data programını -Türkiye’deki tüm esaslı makro datayı alıp, organize bir biçimde düzenli güncellemelerle kullanıcıya ulaştırmayı hedefliyorlar- 28 Şubat Perşembe günü tanıtmak için bir sunum gerçekleştirecektir.

YER: Bahçeşehir Üniversitesi / G Konferans Salonu (Kütüphane Binası)

TARİH: 28 .02.2008

SAAT: 9:00

Murat Üçer, EuroSource Türkiye Danışmanı olarak yabancı yatırımcılara makro ekonomik analiz hizmetleri vermekte ve Koç Üniversitesi’nde yarı-zamanlı öğretim görevlisi olarak görev yapmaktadır. Daha önce IMF, IIF, CSFB gibi yabancı kurumlarda ekonomist olarak çalışan ve Türkiye’de de Hazine Müsteşarlığı, Merkez Bankası, Yapı ve Kredi Bankası gibi çesitli kurumlarda danışmanlık görevlerinde bulunan Murat Üçer, doktorasını ekonomi dalında Boston College’ da lisans eğitimini ise Boğaziçi Üniversitesi’nden almıştır.