Yeni Para Politikasını Anlamak-II

SEMİNERE AİT SUNUMLAR:

Dr. Hakan Kara – Para politikasını anlamak

Dr. Cevdet Akçay –  Türkiye: Krizle Ivmelenen Normallesme, Algilama Sorunlari, Yönetisim/Iletisim Problemleri ve Piyasaya Yansimalari

Dr. Murat Üçer – Sunum

Bahçeşehir Üniversitesi Ekonomik ve Toplumsal araştırmalar Merkezi, Betam; TC Merkez Bankası’nın global kriz sonrası oluşan olağandışı konjonktürde izlediği yeni para politikasını, bu politikanın belirliyici unsurlarını ve geleceğini ele alan panellerin ikincisini 26 Aralık 2012 Çarşamba günü Saat 14:30’da Bahçeşehir Üniversitesi Beşiktaş yerleşkesinde düzenleyecektir. “Yeni Para Politikasını Anlamak-II” başlıklı panel Merkez Bankası Baş Ekonomisti Dr. Hakan Kara’nın sunumuyla açılacak ve Bilgi Üniversitesi’nden Prof. Dr. Asaf Savaş Akat, Yapı Kredi Baş Ekonomisti Dr. Cevdet Akçay ve Global Source Partners/Koç Üniversitesi’nden Dr. Murat Üçer’in yorumları ile devam edecektir. Panelin moderatörlüğünü Betam Direktörü Prof. Dr. Seyfettin Gürsel yapacaktır.

Yeni Para Politikasını Anlamak-II”

Konuşmacı: Dr. Hakan Kara
Panelistler: Dr. Hakan Kara