TÜRKİYE İŞGÜCÜ PİYASASI ARAŞTIRMA AĞI KONFERANSI TEBLİĞ ÇAĞRISI

TÜRKİYE İŞGÜCÜ PİYASASI ARAŞTIRMA AĞI KONFERANSI

TEBLİĞ ÇAĞRISI

Bahçeşehir Üniversitesi Ekonomik ve Toplumsal Araştırmalar Merkezi (Betam) ve Dünya Bankası ortaklığıyla üçüncüsünü düzenleyeceğimiz Türkiye İşgücü Piyasası Araştırma Ağı Konferansı bu sene 5 Haziran Perşembe günü Bahçeşehir Üniversitesi Beşiktaş Kampüsü’nde yapılacaktır.

Türkiye işgücü piyasası üzerine yapılan araştırmaları sunmak, araştırma boşluklarını belirlemek, işgücü piyasası politikalarındaki yenilikleri ve değişimleri tartışmak amacıyla düzenlenen bu konferansta Türkiye işgücü piyasası üzerine çalışan akademisyenleri, kamu yetkililerini ve sivil toplum kuruluşları temsilcilerini görmeyi çok isteriz.

Konferansta tebliğ sunmak isteyenlerin 10 Mayıs’a kadar tebliğ başlıklarını ve eğer mümkünse özetlerini gokce.uysal@bahcesehir.edu.tr adresine e-mail atmalarını rica ediyoruz.

TURKEY LABOR MARKET NETWORK MEETING

CALL FOR PAPERS

Bahcesehir University Center for Economic and Social Research and the World Bank will co-host the third Turkey Labor Market Network Meeting on the June  5th, Thursday at the Besiktas Campus of Bahcesehir University.

Our goal is to present new research, to pinpoint research gaps, to discuss new labor market policies as well as changes in old policies. Academicians, policy makers and representatives of non-governmental organizations who work on the labor markets in Turkey are all invited to attend and present.

Those who would like to present are kindly invited to send the title of their presentation and an abstract by May 10th, to gokce.uysal@bahcesehir.edu.tr .