Bahçeşehir Üniversitesi Ekonomik ve Toplumsal Araştırmalar Merkezi ve 3H Hareketi, gelenekselleşen Liberal İktisat Kongresi etkinliğinin bu yıl ikincisini düzenliyor.

Liberal Düşünce Topluluğu ve Naumann Vakfı işbirliğiyle düzenlenen kongrenin bu yılki gündem maddesi ise son dönemde tartışmalara yol açan merkez bankası politikaları ile Avrupa’da yükselip tüm dünyayı saran kamu borç krizi olacak. Serbest bankacılığın ve merkez bankacılığın hem tarih hem de teorisine dair önemli bilimsel çalışmalara imza atan George Selgin ile Türkiye’nin seçkin iktisatçılarından Seyfettin Gürsel, Deniz Gökçe, Asaf Savaş Akat ve Kerem Tibuk’u bir araya getirecek kongrede İsveç Mises Enstitüsü’nden Markus Bergström da konuşmacılar arasında yer alacak.

TARİH: 18 Mayıs 2011Çarşamba

YER: Bahçeşehir Üniversitesi, Fazıl Say Salonu